Tjenester

Dette er et utdrag av våre tjenester. Gi oss en utfordring og vi løser det etter ditt ønske og behov.

Flasketrykk

Vi har gjennom mange år spesialisert oss på silketrykk på glassflasker. Med innholdet intakt i flasken får du et trykk av eget ønske til din bedrift som årets julegave eller private tilstelninger med morsomme innslag.

Bildekor

Profilering av biler og tilhengere har vært en av våre kjerneområder i mange år. Vi kan sette din logo etter eget aske eller total-foliere hele bilen (som også gir en beskyttelse av lakk). Kom med dine ønsker og vi finner en løsning sammen.

Silketrykk

Silketrykk er en tradisjonell produksjonsmetode og den mest brukte metoden for store opplag. Kvaliteten på trykket blir ofte på nivå med tekstilkvaliteten det trykkes på. Det er derfor anbefalt å benytte gode tekstilprodukter i en slik prosess.

Porselen

Vi har gjennom mange år spesialisert oss på silketrykk på glass og porselen. Med egen logo eller profilering får du et trykk av eget ønske til din bedrift og/eller kampanjer.

Skilt & Vindusdekor

Sørg for at din bedrift blir sett fra utsiden av din lokasjon. Reklameskilt til vegg eller fasade, reklamebukker, utstillingsvindu med reklamer eller folie, vi har gjort de fleste varianter.

Digitaltrykk

Banner og klistremerker til innendørs kampanjer eller utendørs bruk med utfordrende værforhold. Vi produserer på materiale etter behov. Også de som tåler de fleste påkjenninger over tid.

Våre Tjenester

Ser du etter noe helt spesielt

Vi har gjennom mange tiår trykket på alt mulig av profileringsutstyr. Enhver utfordring som våre kunder har måttet komme med har vi løst og dermed økt vår kompetanse innen faget. Gi oss gjerne en utfordring.

Silketrykk

Silketrykk (screenprint) eller serigrafi er en grafisk trykkemetode for bilder der trykkfargen blir overført til underlaget gjennom en stram finmasket duk der motivet er avtegnet med lakk som en sjablong eller stensil med åpne og tette partier. Begrepet brukes både om teknikken og om avtrykket etter teknikken, det vil si det trykte bildet. Silketrykk egner seg til tekstil, keramikk, glass, metall, plast og de fleste underlag i tillegg til papir/folie.

Minste opplag for at metoden skal være lønnsom på tekstil, er rundt 50 plagg. Motivene blir fargeseparert og inkluderer betraktelig mer arbeid da hver farge må trykkes separat på plaggene.

Kopper og krus i porselen

Det er med stolthet at vi kan si at vi er et av Europas ledende selskaper når det kommer til komplisert trykk på glass og porselen. Vår kontinuerlige investering i moderne utstyr, gjør at vi har spesialkompetanse som skal komme deg til gode.

Kaffekopper med eget motiv

Nordmenn er på listetoppen over kaffedrikkere, og vi vet å sette pris på tiden vi bruker over en god, varm kopp kaffe eller te.

Mange har også funnet ut at det varmer litt ekstra når man drikker av den spesielle koppen med logoen til klubben, firma, eller andre gode motiv

Vi trykker dine motiv på alle typer kopper og krus eller fra vårt eget utvalg som er spesielt egnet for dekor. Ved å velge blant våre produkter som er laget av ekte porselen med en spesiell finish, vil motivene komme tydeligere frem og gir bedre klarhet i fargene.

Prosessen for å lage lekkert dekorert porselen og stentøy er ganske omfattende, men vi har topp moderne utstyr for å oppnå best mulig resultat ut fra dine originaler.

Vi har lang erfaring både med silketrykkede illustrasjoner og logoer, men også med moderne digitaltrykkede motiv som kan gjengi også kompliserte motiv som bilder og motiv med flere farger.

Trykk på hvitt porselen er relativt enkelt, men på allerede fargede produkter anbefaler vi kun å bruke metallfarger som sølv/gull. Disse fargene koster noe ekstra da det benyttes ekte metaller som trykkfarge.

Bildekor

Helfoliering eller bare dekaler?

Få bilen din til å jobbe for deg ved å fortelle verden hva du tilbyr i lekker design. 

Vi har modeller av de aller fleste biltyper og kan hjelpe deg med å skreddersy bilen slik den bør se ut i dine øyne. Hos oss kan du kjøre bilen rett inn i monteringshall hele året og få fikset en av dine mest synlige reklameflater på kort tid. Proffe montører gjør det lett å bytte dekor, og garanterer også for at dekoren holder seg på som den skal. Vi leverer også sett med monteringsutstyr om det er ønskelig å montere selv.

Vi benytter oss av kvalitets folier fra anerkjente leverandører som bl.a. Oracal® og Roland®. Førstnevnte har varianter som ORAJET®, ORACAL®, ORALITE®, ORAGUARD®

Flasketrykk

Vi trykker direkte på flasken

En av våre mest populære artikler er trykk på flasker av alle sorter. Få kan si seg uenige i at det føles godt å både gi bort og motta en flaske vin eller liknende som har trykket en liten hilsen på.

Som en av de ytterst få i Norden, kan vi tilby direkte trykk på glassflasker!

Når dette ble kjent ble det samtidig veldig populært å trykke hilsener på vinflasker til bruk som julegaver, vinlotteri og andre påskjønnelser.

For oss er det naturligvis ikke nøye om flasken inneholder vann eller vin, men om du skulle trenge litt starthjelp til å finne riktig produkt, har vi svært god dialog med Vinmonopolets egne kjennere.

Alkoholholdige drikkevarer må du selv bestille, og det kan gjøres via Vinmonopolets netthandel. Da blir det fraktet problemfritt rett til vårt trykkeri.

Skilt & Vindusdekor

Vi har gjennom flere tiår laget skilt og vindusdekor til norske bedrifter fra de små til de store.

Fagarbeid i produksjon og montasje er elementært for å skape et godt intrykk av din bedrift eller organisasjon. Da er det viktig at profileringen sitter like fint år etter år. Hastverk er lastverk heter det. Derfor anbefaler vi at man bruker litt ekstra tid på å definere bruken og værutfordringene som profileringen blir utsatt for.

Digitaltrykk

Digitaltrykk er nytids silketrykk. Vi har siden starten av digitaltrykk gitt våre kunder blandt de beste trenestene og resultatene inne dette nye fagfeltet.

Som de fleste tjenesteleveranser er det viktig med godt råmateriale. Dette gjelder også bilder og logoer som skal skape intrykket i ethvert digitalt fremføring. Her gjelder prinsippet kvalitet inn – kvalitet ut. Eller i motsatt fall…