Foretrukne partnere og leverandører

Vi leverer og trykker på alt av tekstiler.

T-shirts, pique skjorter, hettegensere, arbeidsantrekk eller idrettsantrekk for håndball laget?
Vi kjenner kvalitetene og behandlingsmetodene som gjør deg fornøyd med leveransen fra oss!

Tekstilkvaliteter
Behandlingsmetoder

Arbeidsantrekk

Håndtverkere, transportarbeidere, næringsmiddel- og service industri har spesielle krav man må ta hensyn til. Vi levere produkter til kokk og snekker, sjåfør og servitør… Se eksempler

Forretningstekstiler

Klær til bruk av butikkmedarbeidere og andre stillinger som har nytte av en lett uniformering av sine ansatte. Tekstiler i denne klassen har et høyt krav til form og fargeekthet. Plaggene er mer slitesterke og tåler flere vask. Se eksempler

Fritidstekstiler

Klær til bruk i klubb eller foreninger. Kravet til fritidsplagg er noe høyere da man skjelden vil fremstå sjuskete og med klær som har mistet enten form eller farge. Denne kategorien passer godt for dem som forventer at plaggene skal tåle jevnlig bruk og gjerne har ny kolleksjon en gang i året. Se eksempler

Kampanjeplagg

I mange tilfeller trenger man plagg som kun skal brukes i en svært begrenset periode uten særlige krav til plaggets varighet. Dette er typisk T-shirts, Piqué trøyer og gensere som kun skal brukes under messer eller spesielle salgsdager. Kravet til lavere pris er derfor viktigere enn plaggenes varighet i denne klassen. Det finnes utallige «Kina-produsenter» på disse plaggene, og prisene på f.eks. T-skjorter i denne kategorien ligger gjerne ned i rundt 20,- for vanlige hvite plagg før trykk. Se eksempler

Silketrykk av motiv

Silketrykk (screenprint) er en tradisjonell produksjonsmetode og den mest brukte metoden for store opplag. Minste opplag for at metoden skal være lønnsom er rundt 50 plagg. Motivene blir fargeseparert og inkluderer betraktelig mer arbeid da hver farge må trykkes separat på plaggene.
Kvaliteten på trykket er generelt god og blir på nivå med tekstilkvaliteten det trykkes på.

Digital trykk på plastisol

Digital transfer er både løsningen dersom du er ute etter mindre opplag, eller har kun et lite motiv som skal trykkes på plagget.
Kvaliteten blir utmerket uansett kvalitet på tekstilene, men store motiv kan være upraktiske da metoden betinger trykk på merker som overføres med varme på plaggene (Plastisol). Fleksibiliteten og pusteevnen til plaggene blir derfor redusert i det området merket festes.

Utskåret motiv i plastisol

Skåren plastisol er perfekt dersom du trenger nummerering, refleks eller motiv basert på form og ikke trenger trykket motiv.
Kvaliteten blir utmerket uansett kvalitet på tekstilene, men store motiv kan være upraktiske da metoden betinger trykk på merker som overføres med varme på plaggene (Plastisol). Fleksibiliteten og pusteevnen til plaggene blir derfor redusert i det området merket festes.

Digital phototransfer til lyse plagg

Fototransfer kan brukes på lyse plagg som ikke trenger lang holdbarhet. Kvaliteten på motivene blir god, men vil fort svekkes ved vask, så metoden er ikke anbefalt til annet enn «kampanjeplagg»
Metoden innebærer fotokopiering av motiv til merker som festes med varme på plaggene.