Foretrukne partnere og leverandører

Produktinfo:

Avery® Jupiter™ 3160 frontbelyst duk PDF

440 g/m2 PVC laminert hvit polyester lerretsbanner for fullfarge bannere i 400 µm tykkelse. Holder i ca 4 år innendørs og 12 måneder utendørs uten merkbar reduksjon i kvalitet.

Avery® Jupiter™ 3320 netting duk PDF

280 g/m2 PVC laminert hvit polyester lerretsbanner for fullfarge bannere i 350 µm tykkelse. Holder i ca 4 år innendørs og 12 måneder utendørs uten merkbar reduksjon i kvalitet.

Roland® Eco-SOL MAX blekk PDF

Tilnærmet luktfritt og miljøvennlig blekk som tørker hurtig og binder seg godt til duken. Resultatet gir god beskyttelse mot riper og beholder bildekvaliteten optimalt.

Priser:

Avery® Jupiter™ 3160/3320
300,- per kvm
Maljing:
12,50 per hull

Prisene inkluderer trykk, men er eksklusive arbeid.
Les mer om hvordan vi beregner priser under
Priser & Betingelser

Leveringstid:

Bredder inntil 1.5m leveres normalt innen 2 arbeidsdager. Større bredder kan leveres innen 7 arbeidsdager.

Reklameseil & Bannere

Kostnadseffektiv markedsføring i stort format.

Duk og trykk har meget lang holdbarhet ved fornuftig behandling og kan enkelt fraktes og monteres midlertidig, eller henge som fast installasjon i lang tid.

Reklameseil med PVC behandlet duk kan brukes både ute og inne og er svært rimelig i forhold til andre alternativ. Vi bruker for det meste heldekkende eller nettingduk fra Avery for de aller fleste jobber, men er også behjelpelig med andre materialer dersom behovene dine ikke dekkes av disse.

Det er ingen begrensninger i størrelser, og bildegjengivelsen er svært god med gode originaler. Bilder blir reprodusert i 360 til 1440 punkter per tomme (dpi).

Ferdige bannere blir normalt maljet med metallforsterkede hull langs kanten av seilet hver halvmeter i alle retninger. Dette gjør det enkelt for oppheng av seilene i kroker/spiker eller med tau/vaier.