Kopper og krus i porselen

Det er med stolthet at vi kan si at vi er et av Europas ledende selskaper når det kommer til komplisert trykk på glass og porselen. Vår kontinuerlige investering i moderne utstyr, gjør at vi har spesialkompetanse som skal komme deg til gode.

Kaffekopper med eget motiv

Nordmenn er på listetoppen over kaffedrikkere, og vi vet å sette pris på tiden vi bruker over en god, varm kopp kaffe eller te.

Mange har også funnet ut at det varmer litt ekstra når man drikker av den spesielle koppen med logoen til klubben, firma, eller andre gode motiv

Vi trykker dine motiv på alle typer kopper og krus eller fra vårt eget utvalg som er spesielt egnet for dekor. Ved å velge blant våre produkter som er laget av ekte porselen med en spesiell finish, vil motivene komme tydeligere frem og gir bedre klarhet i fargene.

Prosessen for å lage lekkert dekorert porselen og stentøy er ganske omfattende, men vi har topp moderne utstyr for å oppnå best mulig resultat ut fra dine originaler.

Vi har lang erfaring både med silketrykkede illustrasjoner og logoer, men også med moderne digitaltrykkede motiv som kan gjengi også kompliserte motiv som bilder og motiv med flere farger.

Trykk på hvitt porselen er relativt enkelt, men på allerede fargede produkter anbefaler vi kun å bruke metallfarger som sølv/gull. Disse fargene koster noe ekstra da det benyttes ekte metaller som trykkfarge.