Foretrukne partnere og leverandører

Produktinfo:

Materiale:
Porselen, Mineralfarger
Produksjonsmetode:
Silketrykket farge
eller
Digitalt trykket motiv

Motiv monteres på krus og brennes fast på 800 grader i 10 timer. Under denne prosessen skjer en kjemisk prosess som gjør at de ferdige produktene blir trygge for bruk og tåler gjentatt maskinoppvask.

Priser:

Kopper

Klikk her for å se modeller

Standard: 15,-
Elegant: 15,-
Latte: 20,-
Cantina: 20,-
Espresso: 15,-
Tankard: 35,-
Modern: 20,-
Classic: 15,-
Café: 20,-

Les mer om hvordan vi beregner priser under
Priser & Betingelser

Leveringstid:

Dekorerte porselenskrus leveres normalt innen 3-7 arbeidsdager.

Te-/kaffe kopper og krus i porselen.

Vi får dine motiv på alle typer kopper og krus og har også et eget utvalg som er spesielt egnet for dekor. Ved å velge blant våre produkter som er laget av ekte porselen med en spesiell finish, vil motivene komme tydeligere frem og gir bedre klarhet i fargene.

Prosessen for å lage lekkert dekorert porselen og stentøy er ganske omfattende, men vi har topp moderne utstyr for å oppnå best mulig resultat ut fra dine originaler.
Vi har lang erfaring både med silketrykkede illustrasjoner og logoer, men også med moderne digitaltrykkede motiv som kan gjengi også kompliserte motiv som bilder og motiv med flere farger.
Trykk på hvitt porselen er relativt enkelt, men på allerede fargede produkter anbefaler vi kun å bruke metallfarger som sølv/gull. Disse fargene koster noe ekstra da det benyttes ekte metaller som trykkfarge.

Digital transfer i fullfarge.

Metoden kan reprodusere kompliserte motiv slik som f.eks bilder, eller motiv som inneholder flere farger. Vi printer merker på vår spesielle fargelaserprinter som bruker finmalte mineraler i stedet for vanlig toner. Metoden er absolutt best for kompliserte motiv. Man skal være forsiktig med å forvente «foto-kvalitet» på resultatet, da prosessen kan føre til noe fargeavvik når mineralene reagerer med porselenet.

Silketrykkede enkeltfarger.

Metoden er suveren for å reprodusere logoer og strektegninger. Her blandes fargen manuelt, og hver farge trykkes separat dersom man ønsker motiv i flere farger. Fargegjengivelsen er utmerket og har god varighet. Også her trykkes fargen på silikon ark for å overføres til koppene. Denne formen for trykk er svært rimelig, men har en oppstartskost som gjør det lite lønnsomt med små opplag selv om også dette er mulig.

Ferdigbehandling

Merkene dekkes med cover-coat, monteres på kruset og brennes fast på 800 grader i 10 timer.

Klikk her for å komme til oversikt over koppemodellene for kaffekopper og krus